Березовий сік — смачний весняний напій

Березовий сік — смачний весняний напій

Кожен з нас хоч раз в житті коштував березовий сік. Цей прозорий солодкий напій, з легким ароматом. Він настількі легкий, що часто можна подумати, що ти п’єш просту солодку воду, але аромат проявиться в кінці. Іноді ще додають запах акації, м’яти, пряностей, інших квітів, але вони не настількі популярні в нашій країні. Чому березовий сік подобається нам?

Почнемо з того, що це природній напій. Тобто саме дерево його виробляє і його можна пити з мінімальною обробкою. В давнину його пили сирим, але ці часи давно минули. Для повної безпеки можна купити березовий сік в магазині і бути впевненим, що вам нічого не зашкодить. Але це сік не настількі корисний, як зібраний власноруч. В чому причина?

Головна різниця в тому, що під час промислового виробництва соку його варять, і саме цей процесс забирає з нього корисні речовини. Лишається смак, а ось чи є користь? На нашу думку, варто спробувати природній і перероблений промисловий смак. Ви маєте відчути різницю, так само як знаєте, коли вам дають хліб з домашньої випічки, чи коли ви їсте хліб з пекарні з додаванням розпушувачів та ароматизаторів. Отже, ви хочете спробувати справжній весняний сок з дерева. Що вам чекати?

По-перше, ви відчуєте, як він впливає на травну систему, покращуючи самопочуття. Ви вживаєте їжу декілька разів за день, тому травна система одна з найбільш навантажених щодня. Всі зміни з нею ви відчуваєте відразу, це не довготривалий ефект. А березовий сік за рахунок мікроелементів дуже добре взаємодіє з мікрофлорою організму. Потім, ви відчуваєте покращення стану шкіри і волосся. Воно стає міцнішим, пружнішим і гладким. І вже в третю чергу ви відчуваєте вплив на внутрішні органи. Для людей з проблемами нирок, жовчних каменів чи виразок він може стати столовим напоєм. Але, ми ще раз наголошуємо, для цього він має мати свої цілющі властивості, які можна отримати тільки за рахунок природного походження соку, а не переробленого декілька разів на виробництві.

Березовий сік - самий перший напій, який нам говорить за весну. Наступними будуть соки з акації, та соки з фруктів, і цей період, як дозрівають інші джерела у вас є березова відновлююча смакота. Дерева дають сік до кінця квітня, а кожен день доросле дерево може давати по 3 літра соку. Ви вважаєте, що можете випивати по 3 літра соку? Тоді напишіть нам про це в коментарях, і поділіться також своїми враженнями про самопочуття. Наступного разу ми розкажемо про напій з цвіту акації, і ви побачите, що в ньому не менше корисних властивостей. Але вони будуть відновлючати інші ваши органи та системи організму. Будьте здорові!